Here I come Edward!



Okej. Ju snabbare jag läser ut den sista twilight boken ju snabbare kommer jag ur den urlöjliga förälskelsen i kärlekshistorian! Det är vad jag tror iallafall.
Jag drömmer mig in för varje sida jag läser. Hur grymt vore inte det med en pojkvän som endast existerar för att man själv gör det? En grabb som är med en varenda vaken sekund i livet men ändå kan åka iväg då & då så man får lite egen tid när man känner för det? En man som viskar ljuva förföriska vackra ord. Är sjukt smart, välutbildad, kan höra alla andras tankar och är ett steg före hela tiden. En som vill ägna sitt liv åt att ta hand om en? Snacka lyx! Jag ljuger om jag säger att jag inte vill ha min egen Edward. Dock vet jag att det bara är en fantastisk människas fantasi som hon sedan fick ner i ord på papper. Det tackar jag gudarna för egentligen. Jag vill ha min själ ;) & varulvar och vampyrer som springer och härjar på verklighetens gator hade inte varit särskilt awesome i längden..

Nu ska jag läsa lite mera. Så länge vi båda andas

Kommentarer
Postat av: lucke

Godnatt! Hoppas du har haft en bra dag :P

2010-11-02 @ 21:55:15
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: elefantis

Yeay, Så länge vi båda andas är grym! Har själv läst alla twilightböckerna cirka 7 gånger, hehe läser första igen nu :) Ja, visst vill man ha sin alldeles egna Edward =D En vampyrpojkvän vore ju spännande ^^)



Kramisar

2010-11-02 @ 22:06:28
URL: http://elefantis.blogg.se/
Postat av: SOFIE - Följ med mina äventyr!

fin header! Är allt bra med dig?:)

2010-11-02 @ 22:11:36
URL: http://sofieahl.blogg.se/
Postat av: STYLE CRUSH

sv: det är faktiskt väldigt tjocka de där strumpbyxorna så de har hållit i snart 1,5 år! GALET! jag älskar det, genom eld och vatten kan man säga :) haha.. annars går alltid alla sönder tyvärr!

2010-11-02 @ 22:34:01
URL: http://malinronnquist.se
Postat av: Cissi

Hoppas du haft en underbar dag! :)

2010-11-02 @ 22:34:06
URL: http://cviklund.blogg.se/

Lämna ett par ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0